Endelig! Et fullstendig Chakra sett!

Hei!

For ca et års tid siden i en meditasjon jeg hadde opplevde jeg noe ganske sterkt. Meditasjoner jeg har blir ofte ganske raskt til astral projeksjon, altså jeg går ut av kroppen. Kroppen føles nummen og den pitrer. Bevisstheten min går ut av den og kan bevege seg raskt rundt i universet. Denne gangen skjedde det noe som var ganske annerledes. Siden jeg er channel har jeg øvd mye på å slippe tak i ego og tillate andre energi strømme igjennom meg. Men denne gangen blomstret alle chakraene mine opp og jeg tilltet over til høyre og nå var sjelen min horisontalt. Jeg svevde ute i universet og jeg kjente at Eira ikke var noe fast lenger, jeg var mer enn det. Jeg var langt opp i dimensjoner der Eira ikke går. Jeg kjente jeg delte meg i syv, en for hver chakra og som en laser stråle i regnbuens farger for jeg til hver sin plass i Universet. Det var en rar følelse å være delt i 7 må jeg si. Deretter så jeg at jeg fikk tilgang til en oprinnelig chakra energi, en blueprint, en perfekt utgave av en chakra og hvordan den skal fungere optimalt. Det er disse energiene jeg har puttet inn i hver chakra stein. Hver stein inneholder en blueprint for den chakraen. Din chakra blir derfor healet og oppgradert til slik den fungerer optimalt, når du er villig til å ta imot fra steinen. Det har vært super gøy å jobbe med dette chakra settet og guidene mine fryder seg 🙂

HELE chakra settet:

Du får 7 steiner, en til hver chakra for 770 kr inkl.porto.

Betal med Vips til: 91545 og send en mail til eirasperspektiv@gmail.com

Betal med paypal eller kort:

chakrasett

Chakra 1, 2 og 3: De nedre chakraene:

 

20170703_181039_001Du kan også velge å kjøpe bare de nedre chakraene Rot chakra, Sacral chakra og Solar plexus til 350 kr inkl.porto.

Betal med Vips til: 91545 og send en mail til eirasperspektiv@gmail.com

Betal med paypal eller kort:

Chakra 4, 5, 6 og 7: De øvre chakraene:

Du kan også velge å bare kjøpe de øvre chakraene Hjerte chakra, Hals chakra, 3.øyet og Krone chakra til 450 kr inkl.porto.

øvrechakraerBetal med Vips til: 91545 og send en mail til eirasperspektiv@gmail.com

Betal med paypal eller kort: