Nettbutikk

 Synes du det kan være vanskelig å meditere? Ønsker du healing akkurat når det passer deg? Jeg har laget steiner med energier i som hjelper deg med å åpne opp og bli kvitt blokkeringer! Velg 1, 3, 4, 5 eller 7! Tilbud lenger ned på siden!

Tilbakemeldinger: “Prøvde den i dag, sterk opplevelse. Kjente ett trykk i brystet og ellers jobba det i hele kroppen. Vil anbefale dette til flere!” Les flere tilbakemeldinger.

For 1 Krystall: 200kr + porto 40 kr. 

For 3 Krystaller: 500 + porto 40 kr. 

Vipps nr: 91545 send en  epost til eirasperspektiv@gmail.com og fortell hvem du vil ha! Eller en pm på FB. 🙂

MOT stress-UTSOLGT              MOT leddplager (5)   MOT hudproblemer(2)      Ballansering av Nervus Vagus(4)

 

MOT utmattelse-UTSOLGT  MOT hodepine (3)            MOT tungsinn  (1)              MOT ryggproblemer (2)

 


 

Kjerub Engel energi

Denne engle energien er en av de tre høyeste. Den er ofte vist som et lite barn med vinger på bilder. Noen ganger også med pil og bue. Den jobber kraftig med hjertet og hodet. Jeg kjenner fort dotter i ørene og prikking i krone chakra.

Denne jobber dypt og kjennes godt i kroppen.

255 kr. inkl.porto (7 stk igjen)

 

 


Healing krystaller med fokus på chakraene! Les mer her!

Betal med paypal eller kort:Betal med Vipps til: 91545 og send en mail til eirasperspektiv@gmail.com med adressen din.

chakrasettPakke 1: Du får 7 steiner, en til hver chakra for 770 kr inkl.porto.
Pakke 2: De nedre chakraene: Rot chakra, Sacral chakra og Solar plexus til 350 kr inkl.porto.
Pakke 3: Øvre chakraene: Hjerte chakra, Hals chakra, 3.øyet og Krone chakra til 450 kr inkl.porto.

Du kan også kjøpe en og en chakra krystall. Les om hver chakra og hva de hjelper mot her.


Jording steiner

jordingI denne krystallen fikk jeg beskjed og kombinere to krystaller. En bergkrystall og et tigerøye. Disse to krystallene jobber sammen som et team for å jorde deg ned i jordens indre. Når du holder disse steinene, som har et bånd mellom seg, vil du kjenne at du blir dratt ned i jord. Du vil kanskje føle deg klarere og se klarere. Det vil være roligere i tankene og i kropp. Tigerøyet er blitt farget av jern fra jorden og har virkelig kvaliteter som forsterker denne jordingen. Det er godt å jorde seg hver dag for å få klarhet i det jordiske livet og jeg føler jeg blir mer klar i alt jeg tenker og foretar meg. Denne er ypperlig for de som “svever”, klumser, mister ting, glemmer mye ol.

200 kr +porto 40 kr (3 stk igjen)

 


Divine Feminin: Gudinne kraft

Jeg har kanalisert den sunne formen for kvinnelighet inn i en bergkrystall deretter koblet jeg på en rosenkvarts som nå samarbeider sammen med bergkrystallen. De jobber med å få frem den Guddommelige kvinneligheten i deg. De er sammen veldig sterke steiner som får deg til å kjenne hvor kraftfull en kvinne kan være! Anbefales til alle kvinner! Jeg elsker denne energien, den er full av skaperkraft, den sensuelle kvinnen og har en myk og sterk fremtoning.

222 kr inkl. porto (4 stk. igjen)


20170304_095802_001Lykkesten: Glede og selvkjærlighet (Joy and selflove)

Denne steinen fyller deg med en tilfredshet som roer ned tankespinnet i hodet og du kan kjenne du synker ned i roen. Jeg har ofte med denne steinen i lommen på jobb hvor jeg kan oppleve stress. Der kan jeg holde på steinen i lommen, trekke pusten og kjenne jeg kommer i kontakt med gleden i meg og stresset roer deg ned og jeg blir fylt med en tilfredshet. Denne er god mot en stresset hverdag, den er god å holde i hånden foran tv’en eller når du leser en bok. La roen og gleden fylle deg ved hjelp av denne steinen.

200 kr + porto 40kr (4 stk igjen)

 


Fjernhealing: Intuitiv Healing: 600kr

dreamstime_xl_14820724Jeg fjernhealer forskjellig til hver person jeg møter fordi de trenger forskjellige ting. Noen ganger er det mest fokus på å åpne chakraer, balansere dem å få de på riktig plass og med riktig størrelse. Andre ganger så jobber jeg mer med det jeg kaller energi “grid” som går på å få til en god flyt i energiene slik at du kan motta beskjeder og forsterke evnene dine. Jeg drar alltid sjelen din ned i jord og noen ganger finner jeg dine sjelsbiter og henter dem tilbake og trøster dine traumatiserte barn. Når healingen er betalt, finner vi en tid til deg. Du får en liten tilbakemelding på mail innen en uke. Ta det med ro uken etter healingen for å gi tid til integrering og drikk vann.

 Les mer om min måte å heale på her!

 


Koding av krystall med en guide; 300 kr. ink.porto

Dette er en krystall laget spesielt til deg og dine behov! Altså akkurat det du vil ha healing for.

Les om hva en kodet krystall er!

Tilbakemeldinger: “Prøvde den i dag, sterk opplevelse. Kjente ett trykk i brystet og ellers jobba det i hele kroppen. Vil anbefale dette til flere!”

Send en epost og forklar hva du trenger støtte til: eirasperspektiv@gmail.com