Nettbutikk – Krystaller

 Synes du det kan være vanskelig å meditere? Ønsker du healing akkurat når det passer deg? Jeg har laget steiner med energier i som hjelper deg med å åpne opp og bli kvitt blokkeringer! Velg 1, 3, 4, 5 eller 7! Tilbud lenger ned på siden!

Tilbakemeldinger: “Prøvde den i dag, sterk opplevelse. Kjente ett trykk i brystet og ellers jobba det i hele kroppen. Vil anbefale dette til flere!” Les flere tilbakemeldinger.

NYHET: 8 nye krystaller mot fysiske plager!

For 1 Krystall: 200kr + porto 40 kr. 

For 3 Krystaller: 500 + porto 40 kr. 

Vipps nr: 91545 send en  epost til eirasperspektiv@gmail.com og fortell hvem du vil ha! Eller en pm på FB. 🙂

MOT stress-UTSOLGT              MOT leddplager          MOT hudproblemer      Ballansering av Nervus Vagus

 

MOT utmattelse-UTSOLGT     MOT hodepine                     MOT tungsinn                   MOT ryggproblemer


Denne krystallen er fylt med kjærlighet. Da jeg kanaliserte inn i denne bel ejeg sendt ut i Universet og delt i tusenvis av deler. Jeg var nå en del av alt. Deretter ble jeg sendt inni en stor lyskjerne som så ekspanderte ut i hele universet. Følelsen den gir er ro, salighet og følelser av ensomhet, stress og uro forsvinner. Dette er en bergkrystall 4-5 cm, og jeg har laget 12 av den.

Kjøp krystallen med paypal eller vipps nr: 91545 og send en mail til eirasperspektiv@gmail.com med adressen din

321 kr inkl.porto (porto verdi 45kr) UTSOLGT

 

 


Seraphim Engel energi

Denne krystallen er en bergkrystall fyllt med Seraphim engel energi. Serafene er de høyeste av alle engler og har en soft kjærlig energi, men som for noen kan kjennes godt. Jeg blir alltid veldig stor av den, og jeg kan kjenne kraften i meg selv. Den føles på hjertet og i hodet, og noen ganger ringer det i ørene også, men den kan kjennes forskjellig fra person til person. Den er også kjent for å «brenne» igjennom det som er vanskelig og belyser og hjelper deg til å komme videre i din utvikling.

Dette er en bergkrystall på ca. 4 cm. Jeg har laget kun 7 stk. av denne.

Kjøp krystallen med paypal eller vipps nr: 91545 og send en mail til eirasperspektiv@gmail.com med adressen din.

295 kr. (inkl.porto 49kr) UTSOLGT

 


Trone Engel energi

Denne krystallen er virkelig høyfrekvent! Man kan kjenne den godt i hodet og i hjertet. Det er ikke uvanlig å bli svimmel fordi man trekkes opp i frekvent. Den er en av 3 engle energier som er de øverste i «hiarkiet». Trone engelen er kjent for å vokte tronen fra de gamle beskrivelsene. Og det kan føles veldig beskyttende, som om man har sin egen beskytter. Denne krystallen gir deg en healing som er ganske kraftig og ofte også en oppgradering av systemet. Det kan føles noe mer enn en «vanlig» healing.

Dette er en bergkrystall på ca. 3-4 cm.

Kjøp krystallen med paypal eller vipps nr: 91545 og send en mail til eirasperspektiv@gmail.com med adressen din.

255 kr. inkl.porto (2 stk. igjen)


Kjerub Engel energi

Denne engle energien er en av de tre høyeste. Den er ofte vist som et lite barn med vinger på bilder. Noen ganger også med pil og bue. Den jobber kraftig med hjertet og hodet. Jeg kjenner fort dotter i ørene og prikking i krone chakra.

Denne jobber dypt og kjennes godt i kroppen.

255 kr. inkl.porto (7 stk igjen)

 

 

 


Harmoni i relasjoner

Denne steinen har jeg laget med intensjonen om å ha harmoni i hjemmet. Jeg så for meg at familier eller flere mennesker som bor sammen og er sammen vil kommunisere bedre, forstå hverandres tanker og meninger bedre og det vil oppstå en harmoni mellom de som er i rommet med denne. Legg den gjerne i stuen, på spisebordet eller et annet sted hvor dere er sammen. Ta kontakt med steinen og be den skru seg på. Den vil da sende ut sin energi. Det var en stor guide som kom til meg da jeg kanaliserte denne steinen. Han var høy med gull rustning og grønne kanter på klærne. En virkelig familie beskytter <3

Det er en 4-5 cm stor bergkrystall.

333 kr. inkl. porto UTSOLGT

 

Eller betal med Vipps til: 91545 og send en mail til eirasperspektiv@gmail.com med adressen din.


Healing krystaller med fokus på chakraene! Les mer her!

UTSOLGT: Rot chakra, Solar plexus, Hjertet chakra og Hals chakra.

Betal med paypal eller kort:Betal med Vipps til: 91545 og send en mail til eirasperspektiv@gmail.com med adressen din.

chakrasettPakke 1: Du får 7 steiner, en til hver chakra for 770 kr inkl.porto.
Pakke 2: De nedre chakraene: Rot chakra, Sacral chakra og Solar plexus til 350 kr inkl.porto.
Pakke 3: Øvre chakraene: Hjerte chakra, Hals chakra, 3.øyet og Krone chakra til 450 kr inkl.porto.

Du kan også kjøpe en og en chakra krystall. Les om hver chakra og hva de hjelper mot her.


Jording steiner

jordingI denne krystallen fikk jeg beskjed og kombinere to krystaller. En bergkrystall og et tigerøye. Disse to krystallene jobber sammen som et team for å jorde deg ned i jordens indre. Når du holder disse steinene, som har et bånd mellom seg, vil du kjenne at du blir dratt ned i jord. Du vil kanskje føle deg klarere og se klarere. Det vil være roligere i tankene og i kropp. Tigerøyet er blitt farget av jern fra jorden og har virkelig kvaliteter som forsterker denne jordingen. Det er godt å jorde seg hver dag for å få klarhet i det jordiske livet og jeg føler jeg blir mer klar i alt jeg tenker og foretar meg. Denne er ypperlig for de som “svever”, klumser, mister ting, glemmer mye ol.

200 kr inkl. porto UTSOLGT

 


Divine Feminin: Ny utgave! Nå med en rosenkvarts også!

Jeg har kanalisert den sunne formen for kvinnelighet inn i en bergkrystall deretter koblet jeg på en rosenkvarts som nå samarbeider sammen med bergkrystallen. De jobber med å få frem den Guddommelige kvinneligheten i deg. De er sammen veldig sterke steiner som får deg til å kjenne hvor kraftfull en kvinne kan være! Anbefales til alle kvinner! Jeg elsker denne energien, den er full av skaperkraft, den sensuelle kvinnen og har en myk og sterk fremtoning.

222 kr inkl. porto (8 stk. igjen)


20170304_095802_001Lykkesten: Glede og selvkjærlighet (Joy and selflove) UTSOLGT

Denne steinen fyller deg med en tilfredshet som roer ned tankespinnet i hodet og du kan kjenne du synker ned i roen. Jeg har ofte med denne steinen i lommen på jobb hvor jeg kan oppleve stress. Der kan jeg holde på steinen i lommen, trekke pusten og kjenne jeg kommer i kontakt med gleden i meg og stresset roer deg ned og jeg blir fylt med en tilfredshet. Denne er god mot en stresset hverdag, den er god å holde i hånden foran tv’en eller når du leser en bok. La roen og gleden fylle deg ved hjelp av denne steinen.

200 kr inkl. porto UTSOLGT

 

 


16996355_1872042266403613_2087742929192408662_n“Jeg klarer ikke velge”-tilbud: 5 stk. stein 600kr

Ved å velge denne pakken får du en av hver av krystallene med forskjellige energier.  Da får du tilsendt meditasjonsteiner med energier i som hjelper deg. Velg mellom alle steinene!

Divine feminine, hjerte chakra, åpning av 3.øye, åpning av kronen, glede, jording, rot chakra, hals chakra, sakral chakra eller solar plexus.

600 kr inkl. porto


3 valgfrie meditasjonsteiner

16996355_1872042266403613_2087742929192408662_nVed å velge denne får du tilsendt 3 valgfrie steiner hjem til deg! Velg mellom: Divine feminine, hjerte chakra, åpning av 3.øye, åpning av kronen, glede, jording, rot chakra, hals chakra, sakral chakra eller solar plexus. Send meg en email på hvilke steiner du velger! eirasperspektiv@gmail.com

350 kr inkl. porto


Fjernhealing: Intuitiv Arcturian Healing: 600kr

dreamstime_xl_14820724Jeg fjernhealer forskjellig til hver person jeg møter fordi de trenger forskjellige ting. Noen ganger er det mest fokus på å åpne chakraer, balansere dem å få de på riktig plass og med riktig størrelse. Andre ganger så jobber jeg mer med det jeg kaller energi “grid” som går på å få til en god flyt i energiene slik at du kan motta beskjeder og forsterke evnene dine. Jeg drar alltid sjelen din ned i jord og noen ganger finner jeg dine sjelsbiter og henter dem tilbake og trøster dine traumatiserte barn. Når healingen er betalt, finner vi en tid til deg. Du får en liten tilbakemelding på mail innen en uke. Ta det med ro uken etter healingen for å gi tid til integrering og drikk vann.

 Les mer om min måte å heale på her!

 


Koding av krystall med en guide; 300 kr. ink.porto

Dette er en krystall laget spesielt til deg og dine behov! Altså akkurat det du vil ha healing for.

Les om hva en kodet krystall er!

Tilbakemeldinger: “Prøvde den i dag, sterk opplevelse. Kjente ett trykk i brystet og ellers jobba det i hele kroppen. Vil anbefale dette til flere!”

Send en epost og forklar hva du trenger støtte til: eirasperspektiv@gmail.com

 

 


Completion prosess time; 1000 kr pr. gang (fra start til slutt)

Ingen ledige timer i 2017 igjen, desverre. 

Dette er en prosess som er utviklet av Teal Swan. Den går igjennom; lage et trygt sted i din bevissthet, henter frem minner gjennom å følge en følelse, anerkjenner indre barn, henter sjels aspekter som har vær fast i tid og integrerer de. Det er en fullstendighetsprosess for traumer.

Send en epost for å avtale tid; eirasperspektiv@gmail.com


Spirituell veiledning; 800 kr. timen. Ingen ledige timer i 2017 igjen, desverre. 

En times prat om hvor man er og hva som er neste steg i din utvikling.

Send en epost for å avtale tid; eirasperspektiv@gmail.com