Om meg

Hei!

atorreJeg husker veldig mange liv jeg har levd før, ser guider, hjelpere og andre former rundt andre og snakker stadig med de. Det er en lang vei å forstå hva som skjer, få oversikt og lage system i alle de forskjellige inntrykkene jeg får daglig. Dette kan jeg ikke fortelle til alle jeg ser eller har rundt meg, derfor blir disse innleggene en kanal for meg for å lufte hva jeg tenker. For det finnes kanskje noen der ute som har det slik som meg eller synes det jeg erfarer er interessant. På disse sidene ønsker jeg å fortelle hvordan jeg ser verden som høysensitiv, multidimensjonell, synsk, healer, empat, reflektor, integrator, medium og kanaliserer av høyere dimensjoner.

Jeg har jobbet meg gjennom oppvåkningsprosesser i over 15 år og er lidenskapelig opptatt av følelser, tanker og skyggearbeid. I mai 2016 ble jeg sertifisert av Teal Swan i The Completion prosess. Det er en 18 stegs metode for å jobbe med indre barn og tilbakekalling av sjels aspekter. Jeg er også Reiki utdannet, og jeg har min egen intuitive healing tekninkk. Siden denne kan være veldig kraftfull føler jeg krystaller er en måte å heale gjennom på.

15220147_10155283837160656_5243636068093856461_nJeg føler jeg kommer til å tilby mer og mer tjenester også. Healing, fjernhealing, kanalisert informasjon og light language bilder/lyd er tjenester jeg etterhvert vil legge ut på denne siden.  Jeg er i overkant opptatt av å stadig utvikle meg mot å få et så best mulig liv som mulig. Jeg skal ikke bare følge systemet og sjekke ut “safe and sound”. Jeg går heller for “Woohoo, what a ride!”

Hilsen Eira

Epost: eira.iversen@gmail.com