Tilbakemeldinger

Tilbakemelding fra de som har kjøpt krystaller:

“Kjøpte noen steiner av deg for en stund siden. Har prøvd noen av dem, det er en god kraft i dem. Prøvde først Sacral chakra steinen. Oi for en kraft, den jobbet bra med kroppen min og følte meg så happy etterpå.”

“I går kveld tok jeg med jordingsstenen i senga når jeg la meg. For en vidunderlig følelse den ga. Ble så god og varm og sovnet så godt. Angrer ikke på dette kjøpet nei.”

“I går prøvde jeg hjerte stenen også da jobbet det i hele kroppen og hodet. På slutten var jeg i ett med alt ? Vanskelig å forklare. Og jeg hostet ganske mye. Etterpå leste jeg at stenen virket på lungene. Det er første gangen jeg virkelig merker energiene.”

“Du kan bruke hva du vil av det jeg skriver for det er sterke gode energier som jeg for første gang får gleden av å kjenne på. Endelig.”

“Jeg har prøvd solar plexus stenen og det jobbet i hele kroppen synes jeg.”

“Prøvde den i dag, sterk opplevelse. Kjente ett trykk i brystet og ellers jobba det i hele kroppen. Vil anbefale dette til flere!”

 

Tilbakemeldinger fra klienter jeg har jobbet med:
“I have done the completion process with 3 different practitioners and Eira is the one with the healing mother energy. The strong point that I felt with Eira’s sessions is that she can bring you deep into the feeling whilst she is connecting with your subconscious mind. Because of that she understands completely what you are going through and what kind of emotions you (sub)consciously feel. This will give her all the tools to guide you through the session in the way that you need and help you to be aware of your subconscious emotions. A very strong empath with strong extrasensory abilities. An amazing practitioner to work with!”
Inny Withmeer


I have felt her mother energy. She is such a loving gift.
John Big River


Hadde nylig en Completion – session med Eira Susanne Iversen der hun førte meg tilbake til gamle barndomsminner, for å finne rot i mønstre som preger meg i dag. Å konfronteres med sine indre barns undertrykkede følelser, er ofte hjerteskjærende og vondt og noe av grunnen til at disse minnene nettopp har blitt satt lokk på at våre voksne selv. Gjennom Eiras varme, anerkjennende og kjærlige tilstedeværelse, så følte jeg meg 100 % ivaretatt og trygg. Hun fikk meg til å våge å sette ord på følelser som jeg knapt har vedkjent i meg selv, og hun hjalp meg å omfavne disse indre barna som så sårt har trengt oppmerksomhet. Når man går inn i slike dype prosesser, er det uvurderlig viktig å ha tillitt til veilederen og føle at personen aksepterer og anerkjenner alt som måtte komme opp i en selv. Eira er for meg nettopp en slik veileder. Kan varmt anbefale Eira som veileder i disse prosessene.

Jannecke Øinæs